Toerie, een avontuur voor iedereen!

Krijg 10% korting met: NEW10

Neem contact met
ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, en wij zullen er zo snel mogelijk op terug komen!

info@toerie.com

Vragen over jou avontuur?

(+31) 6 47464295

Bel ons voor al uw vragen.

Bedrijfs informatie

Kvk nummer: 88166481
BTW Nummer: NL864524171B01

Frequently Asked Questions

Jullie kunnen verwachten dat jullie een unieke ervaring en mooie herinneringen ervoor terugkrijgen na het lopen van de tour. De mooiste plekjes komen voor in de tour in combinatie met leuke opdrachten en spelletjes. Het is dus gegarandeerd dat jullie veel met elkaar zullen lachen!

Toerie is voor iedereen, dus jullie kunnen kiezen met wie jullie de tour af willen leggen. Jullie kunnen het gebruiken voor een date, een verjaardag van iemand of misschien wel een dagje met jullie, opa of oma. Het kan allemaal met Toerie.

Indien jullie onze tour willen doen kunnen wij een afspraak maken met jullie om de tour te plannen. Hiervoor zullen wij de gevulde totê bag naar jullie toesturen. Vanaf dat moment duurt het ongeveer 2-5 werkdagen.

Tijdens het uitstippelen van de tour hebben wij er vooral opgelet om trappen te vermijden met hoge hellingen en smalle doorgangen. In Amsterdam kom je natuurlijk ontzettend veel stoepjes en bruggetjes met een hellinkje tegen waardoor deze voor ons onvermijdbaar waren voor de tour. Deze hellinkjes zijn bovendien goed te overbruggen voor rolstoelen. Verder zullen jullie dus geen trappen of te smalle doorgangen tegenkomen naar de locaties toe.

Search