Toerie, een avontuur voor iedereen!

Krijg 10% korting met: NEW10

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een team van drie jonge ondernemende studenten die een bedrijf op willen zetten. Wij zijn een start-up bedrijf met de ambitie om voor iedereen een toegankelijke en unieke ervaring aan te bieden.

Wij zijn dit bedrijf begonnen, omdat wij een passie hebben voor het ontdekken en verkennen van steden. Een probleem waar wij zelf mee zaten tijdens deze stedentrips was dat wij geen kennis hadden over de desbetreffende stad. Hierdoor was er vaak geen andere keuze dan de standaard toeristische trekpleisters te bezoeken. De stad zelf ontdekken binnen een weekendje is haast onmogelijk, omdat er zoveel te bezichtigen is.

Maar wij vinden dat elke stad meer te bieden heeft dan alleen deze toeristische trekpleisters. Hiervoor wilde wij een aanbod creëren van unieke locaties beginnend bij een stad die wij op ons duimpje kennen: Amsterdam.

WAT IS ONS PRODUCT?

Wij bieden een ervaring aan voor vrienden en familie die zich in de stad Amsterdam afspeelt. Hier worden jullie geleid naar de mooiste plekjes van Amsterdam die vaak nog niet eens bekend zijn bij de locals.

Dit wordt gedaan met een tasje dat jullie van ons aangeboden krijgen waar zich enveloppen met kaarten in bevinden. Op deze kaarten bevindt zich alle informatie die jullie nodig hebben voor de tour en zelfs nog meer!

Om een leuke herinnering te maken van deze ervaring hoort er interactie bij, met jullie vrienden en familie. Daarom zit onze tour vol met leuke opdrachten en spannende spelletjes om jullie lachend door Amsterdam te leiden. De tas komt ook met een drankje voor iedereen. Jullie kunnen bovendien zelf aangeven met hoeveel mensen jullie de tour willen lopen zodat er niemand wordt overgeslagen!

WAAROM DOEN
WIJ DIT?

Wij hebben zelf een enorme passie voor reizen en stedentripjes. Hier hebben wij ervaren dat het als toerist erg lastig is om achter verborgen pareltjes te komen van een stad die je nog niet kent. Om dit te vinden waren wij vaak ontzettend veel tijd kwijt. Het was daarnaast ook nog lastig om te combineren in één route.

Onze tour biedt hier de oplossing voor, unieke pareltjes in een enkele route! Met het idee om mensen te helpen vinden wij het uiterst belangrijk dat er geen doelgroepen buitengesloten mogen worden. Wij hebben onze tour daarom zó uitgestippeld dat deze voor iedereen toegankelijk is. Hiervoor hebben wij de tours ook specifiek samengesteld voor mensen die mindervalide zijn. Dit betekent dat er geen trappen, grote hellingen of onvermijdbare obstakels in de route voor zullen komen.

Search