Toerie, een avontuur voor iedereen!

Krijg 10% korting met: NEW10

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 16:00 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95 (Brievenbuspakje+).

Bezorging via PostNL

PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen, anders wordt het pakket retour gestuurd.

Ophalen op een PostNL Ophaalpunt

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen een week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

Retourneren

Je bestelde product(en) kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar: info@toerie.com – hierna zul je een retourlabel ontvangen die je op het pakje kunt plakken.

  • Retourneren is op eigen kosten (Brievenbuspakje 4,95) & (Pakket 6,95). Deze kosten worden ingehouden bij de terugbetaling.
  • Je kunt hieronder het retourformulier downloaden. Deze dien je volledig ingevuld te hebben en met je retourzending mee te sturen.
  • Het product(en) die je wilt retourneren dienen te voldoen aan onze gestelde retourvoorwaarden, deze vind je terug op het retourformulier.
  • Na het gereed maken van jouw retourzending kun je deze via de onderstaande link retour sturen. Wij zullen je retour verwerken zodra wij deze ontvangen hebben.

Mocht je verdere vragen hebben met betrekking tot het retourneren, stuur gerust een bericht naar: info@toerie.com of kom in contact via de contactpagina.

Search