Toerie, een avontuur voor iedereen!

Krijg 10% korting met: NEW10

toerie for hotels! 

Verbeter de Gastervaring

Welkom bij Toerie for Hotels! Ontdek hoe onze unieke service uw hotel kan onderscheiden en de gastervaring naar een hoger niveau kan tillen.

Wat is Toerie for Hotels?

Toerie for Hotels is niet zomaar een dienst, het is uw persoonlijke toegangspoort tot een unieke stadsexploratie. Wij tillen het concept van een hotelverblijf naar ongekende hoogten door gasten een zorgvuldig samengestelde, op maat gemaakte ervaring te bieden. Hiermee kunnen zij niet alleen genieten van hun accommodatie, maar ook de verborgen schatten van de stad ontdekken. Met Toerie for Hotels wordt uw hotel meer dan alleen een plek om te overnachten, het wordt een poort naar een wereld van unieke belevenissen.

Waarom Toerie for Hotels?

Het Probleem: Een Stad Ontdekken Zonder Diepgang

In de wereld van reizen en hotels staan gasten vaak voor een dilemma. Na het inchecken rest de vraag: Hoe ontdek ik de stad op een betekenisvolle manier? Vaak ontbreekt het aan tijd en middelen om die diepgaande ervaring te creëren. Gasten lopen het risico om oppervlakkig langs de pracht en historie van een stad te gaan, zonder te weten wat er echt achter schuilgaat. Dit gebrek aan inzicht kan resulteren in gemiste pareltjes en onvervulde ervaringen. Dit is het probleem waar Toerie for Hotels de sleutel tot de oplossing biedt. Met onze tours wordt een bezoek aan een nieuwe stad een ontdekkingsreis vol betekenis en blijvende herinneringen.

De Oplossing: Toerie for Hotels

Toerie for Hotels biedt een innovatieve oplossing voor dit dilemma. Onze unieke aanpak stelt gasten in staat om de stad op een diepgaande en persoonlijke manier te verkennen. In plaats van oppervlakkige bezoeken aan toeristische trekpleisters, worden gasten uitgenodigd om de ziel van de stad te ontdekken. Onze tours zijn ontworpen om een harmonieuze balans te vinden tussen cultuur, geschiedenis en lokale geheimen. Gasten kunnen zich onderdompelen in authentieke ervaringen die hen een blijvende connectie met de stad geven. Met Toerie for Hotels verheffen we de reiservaring tot een verrijkend avontuur dat gasten koesteren lang nadat ze zijn uitgecheckt.

Verbeterde Gasttevredenheid

Gasten waarderen het extraatje van een Toerie tour en zullen een positievere indruk van uw hotel hebben. Door de mogelijkheid om de stad te verkennen op een unieke en interactieve manier, creëert u een blijvende herinnering die hen lang bij zal blijven.

Hogere Bezettingsgraad

Met Toerie for Hotels biedt u niet alleen een onvergetelijke ervaring aan uw gasten, maar bevordert u ook mond-tot-mondreclame, wat leidt tot meer bekendheid en aantrekking van potentiële gasten. Zo vergroot u niet alleen uw bezettingsgraad en omzet, maar bouwt u ook aan een trouwe klantenkring.

Efficiëntere Operationele Processen

Toerie for Hotels neemt het werk uit handen. U hoeft geen tijd te besteden aan het organiseren van tours of het regelen van gidsen. Ons zelfgeleide concept zorgt voor een naadloze ervaring voor zowel u als uw gasten, waardoor u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw hotelbeheer.

Onderscheidend Vermogen

Met Toerie for Hotels onderscheidt uw hotel zich van de concurrentie. U biedt niet alleen een comfortabel verblijf, maar ook een onvergetelijke ontdekkingsreis door de stad. Dit geeft uw hotel een concurrentievoordeel en creëert een positieve mond-tot-mondreclame.

Maak Het Uniek,
Maak Het Van U!

Bij Toerie for Hotels draait alles om maatwerk. Wij begrijpen dat uw hotel uniek is en dat uw gasten een ervaring verwachten die naadloos aansluit bij hun interesses.

Uw Merk, Hun Beleving: Laat uw gasten zich thuis voelen vanaf het moment dat ze binnenstappen. Wij integreren uw hotelbranding in de tour, zodat elke stap een herinnering wordt aan de bijzondere band tussen hen en uw merk.

Precies Hun Interesses: Kies locaties en activiteiten die passen bij de interesses van uw gasten. Of het nu gaat om kunst, geschiedenis, of avontuur, we kunnen de tour aanpassen om aan hun verwachtingen te voldoen.

Vertaalbaar: Als uw gasten de voorkeur geven aan een tour in hun eigen taal, kunnen we dit gemakkelijk regelen. Laat ons weten welke talen uw gasten spreken en wij zorgen voor een naadloze vertaling.

Een Groenere Toekomst: Als duurzaamheid een belangrijke pijler is binnen uw hotel, dan zorgen wij ervoor dat de hele tour voldoet aan milieuvriendelijke normen. Op deze manier biedt u niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar draagt u ook bij aan een groenere wereld.

Uw logo hier

Uw logo hier

Personaliseerbare tote-bags

Personaliseerbare route kaarten

Vertaalbare route

Personaliseerbare stickers

Bepaal zelf de route!

Personaliseerbare verrassing dozen

Uw logo hier

Gerecycled papier

Biologisch katoen & Fairtrade keurmerk

FSC-gecertificeerd

Eco-papier met lijm op waterbasis

FSC Keurmerk

Gras papier met inkten op waterbasis

Milieuvriendelijk
genieten

Bij Toerie for Hotels zijn we vastbesloten om onze prachtige planeet te koesteren. Onze milieuvriendelijke aanpak is ingebed in elk detail van onze tours. Hier is een blik op hoe we bijdragen aan een groenere wereld, product per product:

Stickers: Onze stickers zijn vervaardigd van Eco-plastic, met een lijm op waterbasis. Dat betekent geen schade aan het milieu en wel een glimlach op uw gasten hun gezicht.

Enveloppen: Onze enveloppen worden gemaakt van gerecycled papier. Zo verminderen we afval en dragen we bij aan een schonere planeet.

Doos: Onze dozen zijn trots voorzien van het FSC-keurmerk of kunnen zelfs gemaakt worden van gras papier, met inkt op waterbasis. Bewuste keuzes voor een duurzame toekomst.

Kaarten: Onze kaarten dragen het FSC-keurmerk, wat betekent dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Voor gasten die houden van natuurlijke schoonheid.

Tote-bags: Onze tote-bags zijn gemaakt van biologisch katoen, met het Fairtrade keurmerk om ervoor te zorgen dat de makers eerlijk worden beloond voor hun harde werk. Zo wordt het milieu niet belast en worden mensen gesteund.

Wanneer uw gasten genieten van Toerie for Hotels, genieten ze niet alleen van een onvergetelijke ervaring, maar dragen ze ook bij aan een schonere, eerlijkere wereld.

Klaar om te Beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe Toerie for Hotels uw gastervaring kan transformeren.

jimvandongen@toerie.com

Vragen over jou avontuur?

(+31) 6 47464295

Bel ons voor al uw vragen.

Bedrijfs informatie

Kvk nummer: 88166481
BTW Nummer: NL864524171B01

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Ten eerste, een dagje uit met het gezin kost tegenwoordig veel. Als u bijvoorbeeld naar één museum wilt gaan, bent u al snel 20 euro per persoon kwijt. Eén enkele Toerie kan echter worden gedeeld door 4-5 personen. Bovendien hebben kinderen vaak een beperkte aandacht span. Toerie biedt de perfecte oplossing, omdat u op elk gewenst moment kunt pauzeren, in plaats van achter een gids aan te moeten lopen. Kinderen genieten ook van het “avontuur” van het ontdekken van nieuwe plaatsen. De meeste kinderen zijn van nature nieuwsgierig, en een Toerie is eigenlijk een informatieve speurtocht, iets waar kinderen dol op zijn. Tot slot bevat de Toerie tour spelletjes zoals bingo, die kinderen gewend zijn om op school of na school te spelen. En natuurlijk vinden kinderen het leuk om vragen te beantwoorden en nieuwe feiten te leren, die ze vervolgens op school kunnen delen.

Hotels kunnen de Toerie tour op verschillende manieren integreren in hun bestaande serviceaanbod. Ten eerste kunnen ze de tour bij ons inkopen en deze aanbieden met hun eigen branding. Gasten kunnen de tour bijvoorbeeld op de website van het hotel of bij de receptie kopen. Ten tweede kunnen hotels de tour opnemen in de prijs van het verblijf, waardoor deze standaard beschikbaar is voor gasten bij aankomst. Dit biedt een extra service voor de gasten. Ten derde kunnen hotels de Toerie tour aanbieden als onderdeel van een speciaal arrangement, zoals het “Ontdek Amsterdam met Toerie” pakket. Dit pakket kan de tour bevatten samen met andere extra’s, zoals een diner in een lokaal restaurant of een kortingsbon voor een lokale attractie. Op deze manier kunnen hotels een volledig en onvergetelijk verblijf aanbieden aan hun gasten.

 1. Tour Arrangement: Het hotel kan een speciaal tour-arrangement aanbieden waarbij de tour is inbegrepen in de prijs van het verblijf. Gasten krijgen hierdoor een extra beleving zonder extra kosten.
 2. Kortingsbonnen voor lokale restaurants: Het hotel kan kortingsbonnen verstrekken voor nabijgelegen lokale restaurants die gasten kunnen gebruiken na het voltooien van de tour. Dit stimuleert gasten om de lokale keuken te proeven.
 3. Gratis drankje of snack: Hotels kunnen gasten een gratis drankje of een lokale lekkernij aanbieden bij terugkomst na het voltooien van de tour. Dit biedt een moment van ontspanning na de tour.
 4. Upgrade-opties: Gasten kunnen tegen een gereduceerd tarief een kamerupgrade krijgen wanneer ze de tour boeken. Dit geeft hen de mogelijkheid om hun verblijf te verrijken.
 5. Lidmaatschap of loyaliteitspunten: Hotels kunnen gasten belonen met lidmaatschap in een loyaliteitsprogramma of punten die ze kunnen inwisselen voor toekomstige verblijven wanneer ze de tour boeken.
 6. Gratis souvenir: Gasten kunnen een gratis souvenir ontvangen, als ze de tour voltooien. Dit dient als aandenken aan hun ervaring.

Toerie for Hotels kan hotels op verschillende manieren helpen bij het verhogen van hun gasttevredenheidsscores:

 1. Unieke Ervaring: Door de tour aan te bieden, creëert het hotel een unieke en gedenkwaardige ervaring voor de gasten. Dit draagt bij aan een positieve indruk en verhoogt de tevredenheid.
 2. Lokale Kennis en Informatie: De tour voorziet gasten van waardevolle lokale kennis, interessante feiten en leuke weetjes over de stad. Gasten waarderen het wanneer hotels hen voorzien van nuttige informatie.
 3. Flexibiliteit en Vrijheid: De tour biedt gasten de vrijheid om de stad op hun eigen tempo te verkennen, zonder zich te hoeven houden aan vaste groepen of schema’s. Dit vergroot het comfort en de tevredenheid.
 4. Betrokkenheid bij de Lokale Gemeenschap: De tour geeft gasten een gevoel van betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, wat kan leiden tot een diepere waardering voor de stad en haar cultuur.
 5. Positieve Online Recensies: Gasten die een positieve ervaring hebben gehad met de tour zijn eerder geneigd om positieve recensies achter te laten op platforms zoals TripAdvisor. Dit kan de reputatie van het hotel verbeteren.
 6. Herhalingsbezoek en Aanbevelingen: Tevreden gasten zijn eerder geneigd om terug te keren naar hetzelfde hotel in de toekomst en om het aan te bevelen aan vrienden en familie. Dit draagt bij aan klantenbinding en groei van het klantenbestand.
 7. Verbeterde Serviceperceptie: Door de tour aan te bieden als extra service, laat het hotel zien dat het zich inzet voor het verbeteren van de algehele ervaring van de gasten. Dit kan de perceptie van de servicekwaliteit verhogen.
 8. Klantgerichtheid en Personalisatie: Hotels kunnen de tour aanpassen aan hun eigen branding, waardoor een gevoel van klantgerichtheid en personalisatie ontstaat.

Al met al kan Toerie hotels helpen de gasttevredenheid te vergroten door een waardevolle toevoeging te bieden aan het verblijf, die gasten de kans geeft om de stad op een unieke en boeiende manier te ervaren.

 1. “Welkom bij Hotel [Naam], uw thuis weg van huis! Geniet van deze Toerie tour en laat u verrassen door de verborgen schatten van Amsterdam. We wensen u een onvergetelijk verblijf!”
 2. “Ontdek de betoverende kant van Amsterdam met onze tour, speciaal voor onze gewaardeerde gasten bij [Naam] Hotel. Laat u inspireren en geniet van elk moment!”
 3. “Bij [Naam] Hotel geloven we in unieke ervaringen. Deze tour is onze manier om u een persoonlijke kennismaking met Amsterdam te bieden. Veel plezier!”
 4. “Dank u wel voor het kiezen van [Naam] Hotel. Laat onze tour u leiden naar de meest bijzondere plekjes in Amsterdam. We hopen dat u er net zo van zult genieten als wij!”
 5. “Aan onze gasten van [Naam] Hotel: Met deze tour willen we u laten kennismaken met de magie van Amsterdam. Ontdek, leer en geniet van elke stap!”
Search