Toerie, een avontuur voor iedereen!

Krijg 10% korting met: NEW10

art’otel amsterdam

4/5

Art' otel Amsterdam

4,5

2.326 beoordelingen | Nr. 71 van de 420 hotels in Amsterdam

Price: € 300+

Prins Hendrikkade 33, 1012 TM Amsterdam

De zoektocht naar het ideale romantische hotel in Amsterdam hoeft niet lang te duren. Welkom bij Art’otel Amsterdam, de ideale keuze voor reizigers zoals jij.

Wij bieden een ervaring aan voor vrienden en familie die zich in de stad Amsterdam afspeelt. Hier worden jullie geleid naar de mooiste plekjes van Amsterdam die vaak nog niet eens bekend zijn bij de locals. Dit wordt gedaan met ons Fair trade tasje dat jullie van ons aangeboden krijgen waar zich enveloppen met kaarten in bevinden. Op deze kaarten bevindt zich alle informatie die jullie nodig hebben voor de tour en zelfs nog meer!

Om een leuke herinnering te maken van deze ervaring hoort er interactie bij, met jullie vrienden en familie. Daarom zit onze tour vol met leuke opdrachten en spannende spelletjes om jullie lachend door Amsterdam te leiden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search